Digital abstrakt konst

Hem

FalexanderArt skapar digital abstrakt konst, både för hemmet och företagsverksamheter. Vi pressar gränserna för printad konst med våra komplexa eller minimalistiska tavlor.

Utvalda produkter

Vem vi är

 • Marcus Persson

  Grafisk designer & Grundare

  Marcus Sebastian Persson föddes 1989 i Skåne. Han växte upp med ett stort behov av att skapa saker. Det kunde vara allt från en liten koja att leka i, till en häftig målning. Hans uppfinningsrikedom hade inga gränser. Han studerade design på gymnasiet och fortsatte sedan sina grafiska studier på högskolenivå.
 • Fredrik Persson

  Grafisk designer & Grundare

  Fredrik Alexander Persson föddes 1986 i Skåne. Enda sedan barnsben har Fredrik haft en stor passion för målning. Det var inte ovanligt att se honom med sitt skissblock, ritandes seriefigurer. Det var inte förrän han tog examen i sina grafiska designstudier, som han upptäckte den digitala konsten och dess möjligheter.

Nyheter

 • Information och webbutik i ett
  Information och webbutik i ett

  Ny hemsida och webbutik med helt nytt utseende! Sidan är nu mer lättanvänd och vi beslutade även att ha vår webbutik på samma adress som vår informationssajt.

  1
 • Monter 57 på Luftkastellet
  Monter 57 på Luftkastellet

  28-30 oktober kommer vi deltaga på Malmö Konstmässa på Luftkastellet, precis vid brofästet över till Danmark. Under hela konstmässan är det 10% på alla köp av våra tavlor. Vi ses där!

  0