KÖPVILLKOR

Priser

Moms (25%) är inräknad i samtliga priser. Vi reserverar oss för prisfel, vid uppenbart felaktigt prissatta varor förbehåller FalexanderArt sig rätten att annulera ordern.

Reklamationsrätt

Enligt konsumentköplagen är reklamationstiden för en vara 3 år. För att åberopa reklamationsrätten är det du som kund som skall påvisa att felet på varan fanns vid inköpstillfället. Detta skall göras inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet. För att reklamera gå till reklamationsformuläret >>

Ångerrätt

I vår webbutik gäller ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. Som kund har du 14 dagars ångerrätt och måste inom den tiden kontakta oss via detta kontaktformulär >> . Dock gäller inte ångerrätten vid bruten förpackning. Kostnaden för ditt ångrade köp står du som kund för.

Betalning

All betalning sker säkert via Klarnas betaltjänster, läs mer här.

För att ytterligare säkra vår lösning, har vi valt att arbeta med SSL-kryptering. Detta innebär att alla känsliga kortuppgifter du anger vid betalning går över en krypterad förbindelse till Klarnas betaltjänst.

Tvist

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Vid alternativ tvistlösning i konsumentförhållanden hänvisar vi till EU Online Dispute Resolution platform http://ec.europa.eu/odr.